Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-01@03:39:34 GMT

ناگفته‌های وزیر جوان از پرتاب ماهواره ظفر یک

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۳۶۳۴

محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اتفاقات مربوط به پرتاب ماهواره ظفر، اظهار کرد: ماهواره ظفر یک به وسیله ماهواره‌بر سیمرغ به فضا پرتاب شد و ماهواره‌بر ۹۵ درصد از وظایف عملیاتی خود را با دقت و صحت بسیار بالا انجام داد.

 او با اشاره به اینکه اشکالاتی که در پرتاب ماهواره پیام وجود داشت در ظفر یک برطرف شده بود، گفت: هنگام پرتاب ماهواره ظفر یک، ماهواره‌‌بر سیمرغ در مرحله اول عملیات موفقی را داشت و در مرحله دوم بخش زیادی از وظایفی که بر عهده پرتابگر بود را به خوبی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ماهواره تا مدار ۵۴۱ کیلومتری رفت، اما متاسفانه سرعت آن حدود ۶ هزار و ۵۰۰ متر بر ثانیه بود و به سرعت ۷ هزار و ۴۰۰ متر بر ثانیه که استاندارد قرار گرفتن ماهواره در مدار است نرسید. دقت دوربین ماهواره ظفر دو از ظفر یک بهتر است جهرمی بیان اینکه طراحی ماهواره ظفر همزمان با طراحی ظفر یک به پایان رسیده است، افزود: دقت دوربین ماهواره ظفر دو از ظفر یک بهتر است و برنامه ریزی شده تا خرداد ماه سال آینده این ماهواره پرتاب شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  ادامه داد: در صورت خرید ماهواره از کشورهای دیگر باید برای خرید هر ماهواره‌ سنجشی ۹۰ میلیون یورو هزینه پرداخت شود. اما هزینه‌هایی که در داخل انجام می‌دهیم مربوط به چرخه صنعت داخل بوده و اعتماد به جوانان خودمان است. اعتقادی به شکست نداریم و با تکیه بر دانش جوانان کشور تلاش خود را ادامه خواهیم داد.

او مطرح کرد: بخش دوم مربوط به خود ماهواره بود همانطور که گفتیم بخش اول عملیات ماهواره شامل روشن شدن ماهواره در سه دقیقه بعد جدا شدن از ماهواره بر سیمرغ بود که تمام اطلاعات مورد نیاز را به ایستگاه‌های مربوط مخابره کرد و هم ایستگاه‌های زمینی کارکرد درستی داشتند و هم ماهواره در طول سه دقیقه‌ای که در دسترس بود اطلاعات را به صورت کامل فرستاد، اما فکر می‌کنیم که عملکرد ماهواره در مرحله اول ۱۰۰ درصد بوده است به هر حال ما آفریده شده‌ایم برای تلاش کردن، چون که ملت خستگی ناپذیر از تلاش‌ها هستیم و طبیعتا این تلاش را ادامه می‌دهیم مطمئن باشید خرداد ماه ماهواره ظفر دو را با موفقیت در مدار قرار خواهیم داد. ماهواره‌های ظفر دو، ناهید یک و پارس یک آماده است جهرمی در پاسخ به این سوال که گام بعدی ماهواره ظفر دو است، گفت: ماهواره‌های ظفر دو، ناهید یک و پارس یک آماده است این در حالی است که ۵ ماهواره دیگر هم اکنون آماده داریم و باید تلاش و حمایت کنیم از وزارت دفاع که زحمات و تلاش بسیار زیادی را متقبل شدند تا بتوانند ماهواره‌بر‌ها را در اسرع وقت بسازند که بتوانیم ماهواره‌ها را در مدار قرار دهیم.

وزیر ارتباطات در خصوص دولت الکترونیک و حرکت سازمان‌های بیمه‌گر به این سمت گفت: دولت الکترونیک چشم انداز و اهدافش کاملا مشخص است و گامی که در حال برداشته شدن است برای توسعه سلامت الکترونیک موضوع بسیار مهمی می‌باشد که هم خدمات به مردم را بهتر و هم کیفیت خدمات را بهتر می‌کند که هزینه‌های درمان را در کشور پایین می‌آورد و کمک می‌کند به دقت در درمان مردم، چون بسیاری از دارو‌هایی که مصرف می‌شود ممکن است ضرورت نداشته باشند برای مصرف بیمار و عوارض مصرف آن بر روی بیمار است.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: پرتاب ماهواره ظفر ماهواره ظفر یک ماهواره ظفر دو وزیر ارتباطات ماهواره ها ظفر یک بر سیمرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۳۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنز امروز باید به استاندارد طنز گل‌آقا برسد/ما در جریان کاستی‌های حوزه طنز هستیم و برای جبران آن تلاش می‌کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم پشت تریبون ایستاد و گفت: ما سال ۱۴۰۱ یادبود مرحوم گل اقا را داشتیم و این پیشنهاد مطرح شد جشنواره محلی مربوط به ایشان ملی شود تا خدماتی به حوزه طنز ارائه شود. دنیای طنز فومنی معتقد و منتقد است و طنز امروز باید به این دنیا برسد. من به عنوان مخاطب گل آقا به خاطر می‌آورم که این مجله تا چه حد مورد اقبال مردم بود. اینطور نبود که یک مجله ساده باشد بلکه گل آقا صراحت عمومی داشت. طنز کارکرد عمومی دارد و مردم با آن همراه هستند.

مهدی‌پور با اشاره به نقدهای وزیر نسبت به وضعیت طنز و طنزنویسی گفت: ما در جریان کمبودها و کاستی‌های این حوزه هستیم و وقتی این رویداد رشد قابل توجهی داشته و در دو سال آثار رسیده رشد بیش از دو برابری داشته است، این بیانگر توجه ویژه به این حوزه است که البته باید بیشتر هم شود.

مهدی‌پور در پایان سخنانش گفت: ما تلاش می‌کنیم نخبگان این حوزه تقویت شوند و بتوانند کارهای انتقال تجربه را به خوبی انجام دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار هیئت حماس با معاون وزیر خارجه چین
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • طنز امروز باید به استاندارد طنز گل‌آقا برسد/ما در جریان کاستی‌های حوزه طنز هستیم و برای جبران آن تلاش می‌کنیم
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • استفاده از سهمیه سوخت حدود ۱۵ هزار تاکسی و وانت‌بار محدود می‌شود
  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس