Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، جواد غلام پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات قم اظهار داشت: پویایی و فعالیت جوانان درحوزه فن‌آوری اطلاعات در سال‌های اخیر از اتفاق‌های خوب است و ارائه طرح‌های حمایتی و تشویقی نیز در ادامه این روند موثر می‌باشد.

وی تصریح کرد: قنوات قم در رابطه با مبحث شهر الکترونیک از هدف گذاری‌های انجام شده جلوتر می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار قنوات نیز گفت: اتمام طرح مرکز داده اطلاعات مکانی پایه شهر به‌صورت کامل اصلاح و متمرکز شده‌است.

رضا شکاری افزود: افزایش نشاط اجتماعی هدف مهمی است که در اجرای برنامه‌های فرهنگی و عمرانی در شهر قنوات دنبال می‌شود.

شکاری بیان داشت: به‌عقیده ما به‌هر اندازه که نسل جوان و خانواده‌ها نشاط بیشتری داشته باشند خروجی بخش صنعت و تولید در شهر افزایش خواهد یافت.

وی افزود: بهره‌برداری از خط دوچرخه سواری شهر قنوات، پارکینگ عمومی با ظرفیت ۵۰ خودرو و تکمیل کامل روشنایی بلوار، ولی عصر (عج) از دیگر طرح‌های اجرا شده به‌شمار می‌آید.

وی تاکید کرد: بازآفرینی تمام بوستان‌های محله‌ای شهر قنوات، افتتاح خانه فرهنگ و لایروبی کانال اصلی هدایت آب‌های فصلی این شهر بعد از ۲۰ سال از اقدام‌های مهم انجام شده بوده‌است.

شهردار قنوات بیان کرد: همچنین حفر چاه‌های جدید و بازسازی و هدایت کانال‌های فرعی دیگر نیز در راستای ساماندهی آب‌های فصلی انجام پذیرفته‌است.

قنوات در بخش مرکزی قم قرار گرفته و فاصله آن با شهر قم حدود ۱۰ کیلومتر است، این شهر در سال ۷۹ با ادغام روستا‌های حاجی‌آباد لک‌ها، مرادآباد، والیجرد و حسن‌آباد ایجاد شد و از سابقه تاریخی قابل‌توجهی برخوردار است و گویش برخی از مردم ساکن در این شهر به‌زبان لکی است.

این شهر در مناطق خشک و کویری قم قرار گرفته است و در گذشته از طریق حفر قنات، آب مورد نیاز مردم منطقه تامین می‌شد و به‌دلیل همین پیشینه تاریخی به‌نام شهر قنوات شناخته می‌شود.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری قم فناوری اطلاعات شهر قنوات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۵۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده که جهت مرمت و بازسازی آنها اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است. - اخبار استانها -

سیدمحمدرضا سیدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با اشاره به 9 اردیبهشت روز جهانی قنات اظهار داشت: کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از نظر وابستگی به آب قنات رتبه چهارم کشوری را داراست. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سختکوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات و تلاش‌های طاقت فرسای آنها در قالب یک هزار و 925 رشته قنات به طول دو هزار و 327 کیلومتر به عنوان میراثی گران‌بها به ما سپرده شده است. 

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با 15 درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات‌خیز کشور برخوردار بوده و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در بارندگی‌های اسفندماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از 300 رشته از قنوات دچار خسارت شده و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بالغ بر یک هزار و 200 میلیاد ریال مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: جهت حفظ و نگهداری این میراث ملی لازم است که با یاری مالکین و کشاورزان قنوات به مرحله‌ای برسیم که قنوات مجدداً رونق سابق خود را بازیابند و با اختصاص اعتبار لازم و اجرای عملیات زیربنایی به روش‌های علمی در حفظ این میراث ارزشمند کوشا باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • فضای مجازی سبب شده تا از تربیت فرزندان غفلت شود
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است
  • دشمنان با جنگ رسانه‌ای در مسیر مردم و انقلاب سنگ اندازی می‌کنند
  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری
  • تدابیر لازم نسبت به بارندگی‌های پایان هفته در شیراز
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • پروژه شهرداری الکترونیک به صورت ۱۰۰ درصدی در سنندج انجام شده است
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر